Estem aquí,
per ajudar-te

ET PORTEN UN PAS MÉS ENLLÀ

Quan vam començar, ens deien "visionaris"

Ja fa més de 20 anys que a Viera Visió vam apostar per especialitzar-nos en el desenvolupament de la visió, la integració i la estimulació viso-sensorials a través de diferents tècniques i exercicis, l’objectiu de les quals és assolir el màxim rendiment visual a qualsevol edat.

Gemma Viera

Directora del Centre
Òptica - Optometrista i Terapeuta Visual

Vaig obrir el primer centre a Lleida com a òptica convencional, on es venien ulleres. Aquesta era la manera de poder explicar als meus clients que hi havia més solucions.

Introduir l’Optometria Comportamental a Lleida, ara fa 20 anys no va ser fàcil. Però des del principi vaig tenir clar que era un camí que volia recórrer, per augmentar la qualitat de vida de moltes persones.

He viscut en primera persona, a la meva família, el que és patir limitacions visuals.  El meu compromís personal és treballar per evitar-les o minimitzar-les.

GEMMA VIERA

Directora del Centre
Òptica - Optometrista i Terapeuta Visual

Vaig obrir el primer centre a Lleida com a òptica convencional, on es venien ulleres. Aquesta era la manera de poder explicar als meus clients que hi havia més solucions.

Introduir l’Optometria Comportamental a Lleida, ara  fa 20 anys vaig no  va  ser fàcil. Però  des del principi vaig tenir clar que era un camí que volia recórrer, per augmentar la qualitat de vida de moltes persones.

He viscut en primera persona, a la meva família, el que és patir limitacions visuals.  El meu compromís personal és treballar per evitar-les o minimitzar-les. 

La nostra força és el nostre equip. Sempre al teu costat

02 Laia Melano
LAILA MELANO

Mestra i
Terapeuta Visual

laura-vicens2
LAURA VICENS

Òptica - Optometrista
i Terapeuta Visual

Equip Viera Visio
AGUSTÍ LLAURADÓ

Atenció al Client

Sóc la Gemma Viera,
fundadora de VIERA VISIÓ

Ja fa més de 20 anys que vaig obrir aquest centre, amb la ferma intenció que fos un referent a Lleida en optometria comportamental i teràpia visual.

Des d’aleshores he apostat per donar a conèixer aquestes disciplines i per incorporar al centre les tècniques més actuals.

Han estat els bon resultats aconseguits el que ens ha mantingut a primera línia i continua essent el nostre principal aval professional.

Vaig ser un nen fracassat a l’escola per un problema de visió, no de vista.
Em fallava el software (la visió) i el meu cervell no podia interpretar la informació visual que li arribava.

Dr. Robert Sanet, O.D.  (pioner en optometria comportamental i teràpia visual)

Cada cas,
un tractament

PERQUÈ LES PERSONES, ENS IMPORTEN

Vaig ser un nen fracassat a l’escola per un problema de visió, no de vista. Em fallava el software (la visió) i el meu cervell no podia interpretar la informació visual que li arribava.

Dr. Robert Sanet, O.D.  (pioner en optometria comportamental i teràpia visual)

VIERA és un centre d’optometria especialitzat en la prevenció, diagnòstic i tractament de problemes visuals en persones de totes les edats.

Ens hem format en desenvolupament infantil i visió pediàtrica per poder ajudar als nens amb problemes d’aprenentatge relacionats amb la visió i també ens preocupa el creixement de la miopia en la nostra societat, per això donem importància a l’educació dels infants i joves i a estar al dia dels estudis i novetats més rellevants per fer-hi front.

Gràcies a la teràpia visual i a la plasticitat neurosensorial podem resoldre o millorar disfuncions visuals com  estrabismes i ambliopies (ull gandul), anomalies binoculars (visió doble), problemes de rendiment escolar i laboral i optimitzar el rendiment esportiu a través de la visió.

També usem diferents estratègies de rehabilitació visual per a persones amb disfuncions visuals d’origen neurològic des d’un enfocament multidisciplinar, així com per a les que pateixen baixa visió.

Espais equipats i còmodes

Perquè treballar la visió amb nosaltres sigui un moment de benestar

Sales de Diagnosi

Aparatologia moderna i precisa, perquè una correcta diagnosi és la base d’un bon tractament.

sala-diagnosi-viera-visio

Gabinet

Per a exploracions i avaluacions específiques.

Gimnàs Visual

Àmplia zona terapèutica per a l’entrenament visual assistit.

confia'ns la teva salut i eficiència visual

99%

Si es dona la oportunitat i un ambient comprensiu,la persona s’enganxarà amb entusiasme a la vigorosa activitat cognitiva que atrau i respecta la intel·ligència.

Caminar acompanyat et porta més lluny...

Col·laborem amb altres professionals (metges, educadors, logopedes, osteòpates, psicòlegs, etc) per garantir la màxima eficiència dels tractaments, ja que la visió té sentit en el conjunt global de la persona i al servei del seu desenvolupament.

Contacta'ns


  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.