Serveis

PEDIÀTRICS
ADULTS
GENT GRAN

Pioners a Lleida en teràpia visual

Els tractaments que apliquem a VIERA VISIÓ són el resultat d’una exploració optomètrica comportamental i neurocognitiva completa, a través de la què es pot diagnosticar quin és el problema visual del pacient i determinar quina és la solució més efectiva en cada cas.

A VIERA t’oferim solucions interessants que segurament no coneixes. Visita'ns i descobreix un món de possibilitats per a millorar la teva visió!

LES NOSTRES ESPECIALITATS

PEDIATRIA · INFANTOJUVENIL · ADULTS · GENT GRAN

Avaluació de l'eficàcia visual ​

Es pot tenir molt bona “vista” (amb o sense ulleres) i tenir problemes de visió que no ens permetin rendir el que voldríem o necessitaríem, tant a la feina com als estudis, els esports, etc.
Símptomes d’alerta: Lletres que ballen, línies que s’ajunten, pèrdua del punt de lectura, mal de cap, manca de concentració, etc?

Teràpia visual ​

Dissenyem processos individuals que aporten grans beneficis en àrees diferents.
Exemples: retardar l'augment de dioptries, millorar el rendiment escolar y/o esportiu, més confort visual davant l'ordinador, millora de seqüeles per traumatisme craneo-encefàlic, millora d'alguns estrabismes i ambliopies, etc.

Avaluació visual en Problemes d'Aprenentatge​

Sovint el baix rendiment escolar està viculat, totalment o parcialment, a problemes visuals no detectats.
Símptomes d’alerta: evita llegir o escriure, s’atansa molt al paper, es perd en llegir o usa el dit, repeteix o salta paraules en llegir, poca comprensió lectora, visió doble ocasional, dificultat per concentrar-se, confon lletres i/o paraules, mou els llavis o parla quan llegeix en silenci, dèficit d’atenció, dificultats de lògica i matemàtiques. etc

Avaluació visual per potenciar el Rendiment Esportiu ​

El procediment indicat és realitzar una diagnosi personalitzada per avaluar el rendiment visual esportiu i establir un programa d’entrenament visual a mida.
Treballem amb el sistema VISION COI (Simulador d'entrenaments) aplicat a les diferents disciplines esportives.
Exemples: coordinació ull-mà, equilibri psicomotriu, visió perifèrica, millora del temps de reacció visual i velocitat, temps de reconeixement, etc.

Contactologia Avançada​

Si no tots els ulls són iguals, perquè pensar que l’adaptació a les lents de contacte també és igual per a tothom? Actualment, existeixen lents de contacte per a totes les edats, un ampli ventall de materials per a oferir el màxim confort a l’usuari i innovadors dissenys per a solucionar disfuncions visuals fins fa poc impensables.
Adaptacions especials per a presbícia i post-cirurgia refractiva, queratocons i otoqueratologia. 

Estimulació Auditiva ​

En el procés de lectoescriptura intervenen els sistemes visual, auditiu i motor. A nivell cerebral, cal una integració perfecta de tots 3 sistemes.
Símptomes d'alterta: Otitis repetides abans dels 3 anys, retard en la parla, hipersensibilitat a alguns sons, parla molt alt o crida ,  es posa nerviós en llocs públics amb molt de soroll, problemes d’atenció a l’escola, moltes errades ortogràfiques, dificultat per llegir en veu alta, poca retenció de memòria, etc. 

Baixa Visió

Quan el metge oftalmòleg i/o neuròleg ja no poden fer més, amb tractaments mèdics o quirúrgics, és quan intervé l’especialista en baixa visió.
L’objectiu és obtenir el màxim rendiment amb la visió que queda.
Patologies més habituals: dany cerebral, degeneració macular, glaucoma, problemes de retina, retinopatia diabètica, atròfia òptica, defectes cornials, etc.

Òptica: ulleres, prismes i filtres

Cada un dels nostres pacients rep la solució a mida que necessita. A banda de les ulleres, existeixen filtres i prismes que poden ajudar-te. Només cal saber què necessites…
Augmentar la nitidesa en visió llunyana/propera, millorar el rendiment visual, tractar problemes visuals derivats de males postures (Síndrome de defidiència postural), prevenció de fototoxicitat (radiacions de mòbils, tauletes, ordinadors, etc.)

I encara més...

Visió i Dany cerebral

Tractaments de rehabilitació neuro-optomètrica per causa d’accident de cotxe, ictus, esclerosi múltiple, etc.

Teràpia de Moviments Rítmics

La TMR està especialment indicada quan es detecten reflexes primaris que s’haurien d’haver inhibit en l'infant.

Estrés visual

Sovint ens trobem amb situacions que requereixen un gran esforç visual i poden causar-nos molèsties, com ara la Síndrome de Visió - Ordinador.

Amb la visió,
NO ET CONFORMIS

Siguin quines siguin les molèsties que sents, contacta amb nosaltres per a una valoració exhaustiva i honesta